بعد از کرونا هم آموزش مجازی را رها نمی کنیم
به گزارش وبلاگ طفره، مراسم اختتامیه دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی امروز با حضور غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی، رضا صحرایی معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی و جمعی از شرکت کنندگان در دوره که مورد تقدیر قرار گرفتند، برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی وبلاگ طفره، مراسم اختتامیه دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی امروز سه شنبه 28 اردیبهشت ماه با حضور غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی، رضا صحرایی معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی و جمعی از شرکت کنندگان در دوره که مورد تقدیر قرار گرفتند، برگزار گشت.
غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی در این مراسم گفت: 10 سال پیش که بنیاد کارش را آغاز کرد، تصور نمی کردم بعد از یک دهه از آن روش های سنتی حضوری، به چنین سطحی از آموزش دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: ما در ابتدای کار بنیاد 200 نفر را از سراسر دنیا به ایران دعوت کردیم و حدود یک ماه آموزش، هزینه سفر، خوابگاه، غذا و.. دانشجویان را به عهده گرفتیم که اگر حالا می خواستیم ببپردازیم چند برابر بود. حالا شما مقایسه کنید 600 نفر با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی در این دوره شرکت کردند.
رئیس بنیاد سعدی گفت: سیاست ما این است که آموزش در فضای مجازی را رها نکنیم و بعد از کرونا هم آموزش در فضای مجازی باقی بماند و هم از لحاظ زیرساختی و مهارت ها این کار را گسترش دهیم. باعث خرسندی است که این 600 نفر که در این دوره شرکت کردند، فارسی آموز نیستند، مدرس زبان فارسی هستند و بعد از این ده ها و صد ها نفر را آموزش خواهند داد.
حدادعادل در انتها سخنانش ضمن تبریک به شرکت کنندگان در این دوره، گفت: امید است که با حسن شهرتی که بنیاد سعدی پیدا کرده است یک پشتیبان قابل اطمینانی برای زبان آموزان باشد. من از همکارانم خواست دارم که این موقعیت آموزشی به وجود آمده را در وجوه مختلف زیرساختی و مهارتی توسعه دهند.
اسامی برگزیدگان دوره غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی بدین شرح است: شهره صادقی، محمدحسین ترابی، فائزه حمیدی، مهسا رشیدی، مینا حامدی، سیده فریده وجدانی، افروز تابعی، مسعود میرشجاعیان، تاتیانا گوریاچکوفسکایا، ریحانه سلیمی، فاطمه راستگو و محبوبه نادری.
منبع: خبرگزاری دانشجو