آموزش قدم به قدم حل مشکل اکانت گوگل در ریست فکتوری

به گزارش وبلاگ طفره، اگر چند سالی از داشتن گوشی اندرویدی تان گذشته باشد، این احتمال وجود دارد که یک بار هم که شده آن را ریست فکتوری نموده باشید. بعد از انجام این عملیات، هنگامی که می خواهید وارد گوشی شوید، گوشی از شما می خواهد حساب کاربری گوگل خود را که پیش تر درون گوشی فعال بود، دوباره وارد کنید. گاهی اوقات پیش می آید که کاربر اصلا یادش نمی آید رمز و حساب کاربری اش چه بودند. بنابراین نمی تواند از گوشی استفاده کند. اگر شما هم با مشکل اکانت گوگل در ریست فکتوری روبرو شده اید و نمی توانید وارد حساب کاربری خود شوید در این مطلب با ما همراه باشید.

آموزش قدم به قدم حل مشکل اکانت گوگل در ریست فکتوری

مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری؛ چرا این مشکل به وجود می آید؟

قبل از اینکه بخواهیم به ارائه راهکاری برای رفع مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری بپردازیم، بهتر است بدانیم چرا اصلا این مشکل به وجود می آید. اگر این مشکل برای شما به وجود آمد، شاید پیش خودتان اینطور فکر کنید که گوشی اندرویدی تان مشکل دارد. اما اشتباه می کنید. این نه تنها یک باگ نیست، بلکه یک قابلیت فوق العاده مهم و کاربردی است که از سرقت اطلاعات شما جلوگیری می نماید. اما این چطور ممکن است؟

در گوشی های اندروید، قابلیتی وجود دارد تحت عنوان Factory Reset Protection که به اختصار، با FRP از آن یاد می گردد. این قابلیت همانطور که از نامش پیداست، اجازه نمی دهد حساب کاربری شما پس از فکتوری ریست، از گوشی حذف گردد. به عبارتی دیگر، این قابلیت، حساب کاربری اصلی شما را درون حافظه گوشی ذخیره می نماید.

حالا حتی پس از بازگشت به تنظیمات کارخانه، گوشی حساب شما را به خاطر دارد و از شما می خواهد برای استفاده از گوشی، اطلاعات آن را درون گوشی وارد کنید. اگر این کار را انجام ندهید، امکان استفاده از گوشی را نخواهید داشت چون اینطور تلقی می گردد که گوشی سرقتی است. بدین ترتیب اگر سارقی گوشی شما را بدزدد و با روش های خاص خود، آن را فکتوری ریست کند، مادامی که نتواند حساب کاربری شما را وارد کند، امکان استفاده از گوشی را نخواهد داشت.

از آن جایی که FRP یک قابلیت کاربردی و مفید است، نمی توان آن را یک مشکل در نظر گرفت. با این حال کاربران چه خواسته و چه ناخواسته، به خاطر فراموش کردن اطلاعات حساب خود، گرفتار این سیستم امنیتی می شوند. این یعنی اگر اطلاعات حساب تان را فراموش کنید، باید در پی حل مشکل اکانت گوگل پس از Factory reset موبایل باشید. اما چگونه باید گوشی را به حالت سابق برگرداند تا بتوان از آن استفاده کرد؟

حل مشکل اکانت گوگل پس از Factory reset موبایل

اما می پردازیم به راهکار های این مشکل. از آن جایی که شما می توانید چندین کار برای رفع این مشکل انجام دهید، در نتیجه روش ها را از کم دردسرترین تا پیچیده ترین، دسته بندی می کنیم تا در صورتی که روش نخست کارساز بود، احتیاجی به روش های طولانی نباشد. توجه داشته باشید این روش ها برای زمانی است که شما نمی دانستید قابلیت FRP روی اکانت گوگل شما فعال شده و گوشی را ریست نموده اید. در روش نخست، بدون احتیاج به هیچ برنامه ای، امکان رفع کردن این مشکل وجود خواهد داشت.

1. رفع مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری بدون احتیاج به برنامه و کامپیوتر - شانس موفقیت = پایین

اگرچه شانس موفقیت تان برای بازیابی جیمیل بعد از ریست فکتوری از این طریق پایین است، اما برای یک سری از کاربران خوش شانس، کارساز بوده. بنابراین از اشاره به آن دریغ نمی کنیم چون روش کم دردسر و کوتاهی است. البته برای اینکه بتوانید اصلا به این روش به عنوان یک راهکار فکر کنید، باید حتما اپلیکیشن Google Keyboard روی گوشی تان به صورت سیستمی نصب شده باشد. این یعنی در بین کیبوردهای گوشی شما، کیبورد گوگل هم وجود داشته باشد.

بدین ترتیب کسانی که از گوشی های سامسونگ استفاده می نمایند، تقریبا باید قید این روش را بزنند چون کیبورد سامسونگ در گوشی های این شرکت نصب شده است. با این حال اگر خوش شانس بودید و این اپ را به صورت پیش فرض و سیستمی روی گوشی خود داشتید، روش زیر را برای رفع مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری دنبال کنید.

  • بعد از اینکه گوشی ریست فکتوری و بوت شد، زبان مورد نظر را انتخاب کنید.
  • مراحل را یکی پس از دیگری طبق سلیقه خود طی کنید تا به مرحله وارد کردن حساب کاربری برسید.
  • در این قسمت که باید حساب کاربری تان را وارد کنید، ضربه بزنید تا صفحه کیبورد بالا بیاید.
  • حالا روی گزینه @ ضربه زده و نگه داشته باشید.
  • یک پنجره کوچک باز می گردد که باید گزینه Google Keyboard Settings را از داخل آن انتخاب کنید.
  • در بالای صفحه، آیکون سه نقطه یا More دیده می گردد. روی آن ضربه زده و گزینه Use Google Keyboard (استفاده از کیبورد گوگل) را انتخاب کنید.
  • در این مرحله فقط کافی است روی متن ظاهر شده Here are some tips to get familiar ضربه زده و نگه داشته باشید.
  • حالا در کادر مربوط به جست و جو، عبارت Settings یا تنظیمات را وارد نموده و وارد تنظیمات شوید.
  • در قسمت About Phone یا درباره تلفن، روی گزینه Build Number به تعداد 7 مرتبه کلیک کنید تا گزینه های توسعه دهنده یا Developer Options فعال گردد.
  • سپس به صفحه تنظیمات اصلی برگشته و وارد Developer Options شوید.
  • گزینه OEM Unlocking را فعال کنید.
  • حالا کافی است کلید پاور را نگه داشته و روی گزینه Restart ضربه بزنید.
  • حالا امکان اضافه کردن حساب کاربری تازه برای شما فراهم خواهد بود.

باز هم تکرار می کنیم، احتمال موفقیت در این روش پایین است؛ اما دردسر آن کم بوده و امتحان کردن ارزشش را دارد.

2. بازیابی حساب گوگل - شانس موفقیت = بالا

این راهکار در واقع در راستای راهکار شماره 3 یعنی بازیابی رمز عبور است با این تفاوت که شما رمز عبور خود را می دانید اما خود جیمیل را فراموش نموده اید. دردسر بازیابی جیمیل بعد از ریست فکتوری کمی بیشتر از رمز عبور آن است اما نشد ندارد. برای این منظور کافی است مراحل زیر را انجام دهید.

  • برای بازیابی جیمیل بعد از ریست فکتوری، کافی است به صفحه ریکاوری گوگل بروید ().
  • در این مرحله می توانید شماره تلفن یا جیمیل خود را وارد کنید. اما چون جیمیل را به خاطر ندارید، باید روی گزینه زیر آن یعنی Forget Email کلیک کنید.
  • حالا باید شماره تلفن یا ایمیل پشتیبانی را که به حساب کاربری خود متصل نموده بودید، در این مرحله وارد کنید.
  • بازیابی جیمیل بعد از ریست فکتوری در این مرحله بستگی به اندازه امنیت حساب شما دارد و اینکه چه مراحل امنیتی را هنگام ایجاد حساب کاربری جیمیل طی نموده بودید.
  • در این مرحله شاید از شما رمز عبور خواسته گردد. رمز عبور دقیق یا آخرین رمز عبوری که فکر می کنید روی این حساب کاربری قرار داشت را وارد کنید.
  • در این شرایط باید یک کد تأیید به شمار ه تلفن یا ایمیل پشتیبان ارسال گردد.
  • کد را وارد بخش مربوطه کنید.
  • رمز عبور خود را تغییر دهید. سعی کنید از یک رمز عبور بسیار قدرتمند بهره ببرید اما چیزی که از یادتان نرود.
  • حالا شما هم ایمیل خود را بازیابی نموده اید و هم رمز عبور آن را تغییر داده اید.

با اطلاعاتی که در اختیار دارید می توانید به گوشی برگشته و حساب کاربری خود را وارد آن کنید.

3. ریست کردن رمز عبور حساب کاربری گوگل - شانس موفقیت = بالا

اگرچه اپلیکیشن DroidKit به عنوان یک راهکار مطمئن و نهایی برای حل مشکل اکانت گوگل پس از Factory reset موبایل شناخته می گردد، اما باز هم روش برای رفع کردن مشکل شما وجود دارد. البته این برای زمانی است که نخواهید یک اپ دیگر روی سیستم خود نصب کنید. چون این روش هم بدون احتیاج به برنامه صورت می گیرد.

در بالا گفتیم که زمانی می توانید FRP را یک مشکل تلقی کنید که حساب کاربری جیمیل یا رمز آن را فراموش نموده باشید. حالا اگر نخواهید این سیستم را دور بزنید، تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که ببینید اصلا نام کاربری و رمز عبورتان چه بوده است. اگر مشکل رمز عبور است، به وسیله روش زیر می توانید رمز عبور خود را ریست کنید.

  • روی یک گوشی دیگر یا سیستم کامپیوتر یا در صورت امکان، روی گوشی خودتان، در مرحله وارد کردن جیمیل، بعد از وارد کردن جیمیل، روی گزینه Forgot Password کلیک کنید.
  • در این مرحله، به شما اجازه داده می گردد یک روش را برای بازیابی رمز عبور خود انتخاب کنید.
  • گوگل در این مرحله سعی می نماید مطمئن گردد این خودتان هستید که می خواهید روی حساب کاربری تان تغییراتی را اعمال کنید.
  • بعد از انتخاب روش مورد نظر، مثلا شماره تلفن، باید تأیید کنید که شماره تلفن لینک شده به جیمیل شما، متعلق به خودتان است و به آن دسترسی دارید.
  • برای این منظور یک کد به گوشی شما ارسال می گردد که با قرار دادن آن در کادر مربوطه، می توانید رمز عبور خود را ریست کنید.
  • بعد از اینکه رمز عبور خود را بازیابی کردید، به بخش راه اندازی گوشی رفته و آن را وارد کنید تا بتوانید از گوشی بهره ببرید.

4. حذف تأیید دو مرحله ای حساب گوگل - شانس موفقیت = بسته به نوع مشکل، می تواند بالا باشد

اگر بعد از ریست فکتوری گوشی بالا نمیاد و این مشکل هم به خاطر حساب کاربری است، محتمل است که این روش بتواند یاری تان کند. گاهی اوقات پیش می آید که شما از حساب کاربری و رمز عبور خود مطمئن هستید اما باز هم گوشی به شما اجازه ورود نمی دهد.

تأیید دو مرحله ای یعنی اینکه شما علاوه بر وارد کردن رمز عبور، باید یک کد یا یک مرحله دیگر را هم بگذرانید تا بتوانید وارد حساب کاربری تان شوید. گاهی اوقات فعال بودن این گزینه بعد از ریست فکتوری می تواند از وارد شدن شما به حساب کاربری جلوگیری کند. برای این کار، مراحل زیر را دنبال کنید.

  • وارد حساب کاربری جیمیل خود در کامپیوتر شده و روی آیکون چند نقطه در بالای صفحه کلیک کنید.
  • حالا روی تصویر حساب کاربری خود کلیک کنید.
  • وارد بخش Security شده و در قسمت How you sign in to Google، روی همان اولین گزینه یعنی 2-Step Verification کلیک کنید.
  • در این مرحله شما به یک صفحه برای وارد کردن رمز عبور راهنمایی می شوید. رمز عبور خود را وارد نموده و کلیک اینتر را فشار دهید.
  • اگر صفحه لود شد، به تنظیمات مربوط به 2-Step Verification راهنمایی می شوید. در غیر این صورت یک بار روی آیکون بازگشت مرورگر کلیک کنید. در این صورت به شکل اتوماتیک به صفحه تنظیمات یادشده خواهید رفت.
  • در این مرحله، مطابق تصویر، گزینه TURN OFF را مشاهده می کنید که روی آن باید کلیک کنید.
  • با این کار، دیگر تأیید دو مرحله ای از شما خواسته نمی گردد.
  • به گوشی بازگشته و حساب کاربری خود را با وارد کردن جیمیل و رمز عبور، فعال کنید.

5. حل مشکل اکانت گوگل پس از Factory reset موبایل با استفاده از اپلیکیشن DroidKit - شانس موفقیت = بالا

اگر در پی آموزش تازه حذف اکانت جیمیل بعد از ریست فکتوری در گوشی های سامسونگ و شیائومی و… هستید، اپلیکیشن DroidKit یکی از برترین و کاربردی ترین اپلیکیشن ها برای این منظور است. البته اپ های متعددی با کاربرد مشابه در دسترس هستند اما اپلیکیشن DroidKit موثرترین گزینه است.

برای رفع مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری، اپلیکیشن DroidKit احتیاجی به گوشی شما ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را در کامپیوتر خود نصب کنید. این یعنی برای اقدام به حل مشکل اکانت گوگل پس از Factory reset موبایل از این طریق، به یک کامپیوتر یا لپ تاپ ویندوزی هم احتیاج دارید. اما نحوه کار به چه صورتی است؟

  • را با حجم تقریبا 265 مگابایت دانلود و روی کامپیوتر خود نصب کنید.
  • اپلیکیشن را اجرا نموده و روی گزینه FRP Bypass کلیک کنید.
  • حالا گوشی خود را به وسیله کابلی که از کیفیت و کارایی اش مطمئن هستید، به یک پورت سالم سیستم متصل کنید.
  • حالا روی گزینه Start کلیک کنید.
  • در توضیحات برنامه آمده که این اپلیکیشن برای رفع مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری در گوشی های سامسونگ، شیائومی و اوپو کاربرد دارد. از آن جایی هم که اوپو و وان پلاس تقریبا یک شرکت محصول می شوند، بنابراین گوشی های وان پلاس هم احتمالا در فهرست محصولات پشتیبانی شده این اپ وجود خواهد داشت.
  • حالا برند گوشی خود را انتخاب کنید.
  • بعد از اینکه پیکربندی مناسب گوشی شما آماده شد، روی گزینه Start to Bypass کلیک کنید.
  • نسخه اندروید گوشی خود را انتخاب کنید.
  • روی گزینه Next کلیک کنید.
  • حالا با توجه به دستورالعمل های روی صفحه، گوشی خود را راه اندازی کنید.
  • گوشی را به اینترنت متصل کنید. سپس به منوی اول بازگشته و روی گزینه Emergency Call کلیک کنید.
  • با شماره گیری کد #*0#* (ستاره مربع 0 ستاره مربع)، وارد حالت کارخانه سامسونگ می شوید.
  • حالا روی Reset کلیک کنید. می بینید که سیستم در حال دور زدن FRP است.
  • بعد از انجام این فرایند، FRP دور زده می گردد و حالا می توانید با حساب کاربری تازه خود وارد شوید.

6. نزد تعمیرکار موبایل بروید - شانس موفقیت = بالا

اگر بعد از طی کردن تمام مراحل بالا، باز هم امکان ورود به گوشی وجود ندارد، چاره ای ندارید جز اینکه گوشی را نزد تعمیرکار موبایل ببرید. آن ها به قدری با این مسائل روبرو شده اند که با تقریبا 100٪ شانس موفقیت، مشکل را برایتان رفع می نمایند. البته این کار برایتان هزینه در پی خواهد داشت اما روش مطمئنی است. برای بعضی از افراد هم ممکن است این سوال پیش بیاید که چگونه بعد از ریست فکتوری اطلاعات را برگردانیم که با بردن گوشی نزد تعمیرکار، این مشکل هم به سادگی رفع خواهد شد.

راه هایی برای پیشگیری مشکل اکانت گوگل بعد از ریست فکتوری

اما اگر شما قبل از ریست فکتوری گوشی با این پست روبرو شدید، بهتر است سری به تنظیمات زده و این قابلیت را به طور کلی از روی گوشی غیرفعال کنید. منظورمان قابلیت FRP است. با این کار، دیگر مهم نیست چه جیمیلی در راه اندازی اولیه گوشی وارد می کنید، بالاخره امکان ورود به گوشی با هر جیمیل دیگری فراهم می گردد.

  • وارد تنظیمات گوشی خود شده و به تنظیمات بروید.
  • به قسمت مربوط به حساب های کاربری یا همان Accounts بروید.
  • در پی حساب کاربری گوگل خود باشید و بعد از یافتن، روی آن کلیک کنید.
  • روی آیکون سه نقطه در بالای صفحه کلیک نموده و سپس گزینه Remove Account را انتخاب کنید.
  • بدین ترتیب حساب کاربری از روی گوشی شما پاک خواهد شد و دیگر با FRP قفل نیست.
  • همین فرایند را برای هر حساب کاربری دیگری که دارید تکرار کنید تا مشکل یادشده برای آن پیش نیاید.

مشکل اکانت گوگل در ریست فکتوری؛ سخن پایانی

در این مطلب یاد گرفتیم که FRP اگرچه یک سیستم امنیتی مفید و ضد سرقت محسوب می گردد، اما گاهی اوقات به خاطر قصورات کاربران، ممکن است به یک مشکل برای آن ها تبدیل گردد. امیدواریم راهکار های ارائه شده بتوانند به شما در ورود مجدد به گوشی تان یاری نمایند. اگر شما هم تجربه اتفاق مشابهی را داشتید و توانستید آن را حل کنید، در بخش نظرات چگونگی آن را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: وبلاگ طفره مگ

منبع: دیجیکالا مگ

به "آموزش قدم به قدم حل مشکل اکانت گوگل در ریست فکتوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش قدم به قدم حل مشکل اکانت گوگل در ریست فکتوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید