چرا کرونا روزهای سه شنبه و چهارشنبه بیشتر می کُشد
به گزارش وبلاگ طفره، تهران (پانا) - کرونا چه بر سر دنیا آورد که اکنون درباره ویژگی های آن از پیچیده ترین نرم افزارهای پزشکی و عددی استفاده می گردد؟ تاثیرات کرونا بسیار بیشتر از آن چیزی است که تصور می کنیم.
به گزارش جام جم آنلاین، تاثیر ویروس کرونا بر دنیا بسیار گسترده است. برای درک بخشی از تاثیرات منفی این بیماری همه گیر شاید آنالیز آمار و ارقامی بسیار متفاوت و شگفت انگیز از آن کافی باشد تا بدانیم این ویروس مرموز چگونه با روش هایی مرموزانه و غیرقابل پیش بینی زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده است.
این 10 آمار منحصر به فردی که در ادامه مطالعه می کنید از شگفتی های تاثیرگذاری این بیماری بر دنیا است.
(از آنجایی که این گزارش در بریتانیا تهیه شده بیشتر موارد این گزارش مربوط به این کشور است که در طول گزارش معین می گردد که کدام هستند.)
1- بریتانیا 1000 بار شیوع کرونا تجربه کرد.
قلمرو بریتانیا متشکل از کشورهای انگلیس، ایرلند شمالی، ولز و اسکاتلند یکی از مراکز دنیای کرونا به شمار می رفت (و می رود). توالی یابی های مبتنی بر ژنوم نشان داد که در مدت همه گیری بیماری کرونا در این کشور 1000 شیوع بیماری اتفاق افتاده است. واردات ویروس به بریتانیا بیش از هر جایی دیگری از کشورهای فرانسه، ایتالیا و اسپانیا بوده است. اما خود بریتانیا هم انتقالات بسیار زیادی به سراسر دنیا انجام داد و مسئول همه گیری در بسیاری از نقاط دنیا بود. از سویی دیگر ویروس کرونا در این کشور چند بار جهش پیدا کرد که خطرناک ترین نوع آن ویروس کنت بود که بعدا از سوی سازمان دنیای بهداشت به نام آلفا نامگذاری شد.
2- مرگ کرونایی به روزی خاص در هفته بستگی دارد.
آمار و ارقام نشان می دهد که روزهای سه شنبه و چهارشنبه مرگ کرونایی بیشتر رخ می دهد. البته این مورد در نقاط مختلف دنیا فرق دارد. نکته ای که در رابطه با اعلام اعداد کرونایی وجود دارد این است که اشتباه رسانه ای که در بسیاری از نقاط دنیا مرسوم است باعث می گردد آمار و اعداد اشتباهی به اطلاع مخاطب برسد. مثلا آمار مرگ و میر روز گذشته به جای آمار مرگ و میر امروز اعلام می گردد.
به هر حال معین کردن تعداد افراد فوتی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه نشان می دهد که روزهای سه شنبه و چهارشنبه تعداد مرگ بیشتر بوده. شرح چندان واضحی برای آن وجود ندارد اما از آنجایی که همه گیری در روز معینی شروع شده و با توجه به احتساب روزهای نهفتگی بیماری و سپس وارد شدن به چرخه بیماری، احتمالا روزهای مرگبار کرونایی به سه شنبه و چهارشنبه رسیده است.
3- بیشتر از 35 هزار بار خطر مرگ بیشتر برای بالای 90 ساله ها!
چنین عددی حیرت انگیز و وحشتناک است اما واقعیت دارد. افراد بالای 90 سال بیشتر از 35 هزار برابر از بچه ها و نوجوانان در صورت مبتلا شدن به کرونا به کام مرگ فرو می فرایند.
از همان ابتدای همه گیری بیماری کرونا هم اعلام شد که افراد سن بالا ریسک بیشتری دارند. بیشتر افراد فوت شده هم سالمندان بودند. نکته غم انگیز و داستان های تراژدیک در این رابطه بسیار در رابطه با همه گیری کرونا در ابتدای این بیماری در ایتالیا مطرح می شد که پزشکان به علت ازدیاد بیماران مجبور به قطع دستگاه های تنفسی سالمندان به منظور نجات جان بیماران جوان تر شدند.
4- بدترین مرگ از سال 1918 در انگلیس و ولز رقم خورد.
سال 2020 بدترین سال انگلیس و ولز در زمینه مرگ و میر افراد بود.
5- بیشترین رکورد گرفتن اندازه تست کرونا در دنیا از آن کشور بریتانیا است.
این کشور اقدامات زیادی برای کنترل بیماری انجام داد و گرفتن روزانه حداقل 400 هزار تست کرونا یکی از این برنامه ها بود.
6- قربانیان کرونایی حداقل 10 سال زودتر مُردند.
آمار و ارقام در سراسر دنیا و آنالیز ها بر روی آن نشان می دهد افرادی که به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند حداقل 10 سال زندگی بیشتر پیش روی خود داشتند اما کرونا این فرصت را از آنها سلب کرد.
چندی پیش یک تحقیق مبتنی بر احتساب شرایط جسمانی بیماران کرونایی درگذشته نشان داد که حداقل 20 میلیون سال زندگی به علت کرونا از بین رفته است.
منبع: خبرگزاری پانا