مقایسه تصویری جالب فرهنگ چینی با غربی

به گزارش وبلاگ طفره، خبرنگاران : یک هنرمند چینی به نام سیو کمیک های جالبی خلق کرده که در آن ها از طریق جزئیات زندگی روزمره، فرهنگ چینی را معرفی می کند. سیو در یک مجموعه کمیک تفاوت های ظریف فرهنگ غربی و چینی را توضیح می دهد. او به ارتباطات فرهنگی و ارزش های مشترک همه فرهنگ ها هم اشاره می کند. در ادامه تعدادی از کمیک های این هنرمند را مشاهده می کنید.

مقایسه تصویری جالب فرهنگ چینی با غربی

بیشتر منو های رستوران در چین حاوی تصاویر غذا هم هستند، بنابراین اگر چینی بلد نباشید، می توانید با اشاره به تصویر، غذای مورد نظرتان را انتخاب کنید.

وقتی درباره یک شهر بزرگ یا کوچک حرف می زنید، منظورتان چیست؟ خانه بزرگ در انگلستان شاید در آمریکا همان معنی را نداشته باشد. همچنین کم جمعیت در چین با کم جمعیت در نروژ فرق دارد.

همان طور که در تصویر می بینید عادات غذایی و میزان غذایی که در هر وعده خورده می شود در کشور ها و فرهنگ های مختلف فرق دارد.

تماشای تلویزیون در حال خوردن نودل چینی، یکی از عادات سیو در پاریس است. ما در دنیایی زندگی می کنیم که دیگر فرهنگ ها محدود به مرز های جغرافیایی نیستند. اگر در یک شهر بزرگ زندگی کنید، احتمالا می توانید چند فرهنگ را در کنار هم تجربه کنید: سوشی بخورید، یک فیلم فرانسوی ببینید، به رادیوی آفریقا گوش دهید، از یک محصول آلمانی استفاده کنید و یک دوست استرالیایی داشته باشید. بیشتر ما با فرهنگ های مختلف به یکدیگر گره خورده ایم و یک بافت غنی تر ایجاد کرده ایم.

سیو می گوید: وقتی در آمریکا زندگی می کردم، معنای انتقاد سازنده را فهمیدم. اینکه در مورد یک چیز ابتدا نقاط مثبت را و سپس راه های ممکن برای بهتر شدن را بگوییم. این طوری کسی ناراحت نمی شود و همه چیز بهتر می شود. اما فرانسوی ها اغلب رک تر هستند. آن ها مخالفت خود را راحت بیان می کنند. آمریکایی های می گویند بله، و... اما فرانسوی ها می گویند: نه، چون...

برای کسی که فرهنگ متفاوتی دارد، رویکرد فرانسوی ها در ابتدا ترسناک به نظر می رسد، اماوقتی می فهمید بر مبنای صداقت و احترام است، آن را راحت تر قبول می کنید. چینی ها معمولا مخالفت نمی کنند، چون در فرهنگ چین روابط اهمیت زیادی دارند و می ترسند با مخالفت خود کسی را برنجانند یا به ارتباطشان لطمه بزنند. در عوض از سکوت یا تردید برای نشان دادن مخالفتشان استفاده می کنند. گاهی هم برای حفظ هماهنگی تایید می کنند.

دررستوران های فرانسوی همیشه از شما می پرسند که آب گازدار می خواهید یا معمولی؟ در آمریکا همیشه آب یخ برایتان می آورند. اما در چین آب داغ زیاد می خورند که برای غریبه ها عجیب است. اما یک دلیل آن این است که در چین آب شیر، آشامیدنی نیست و مردم عادت کرده اند آب جوش بخورند و معتقدند برای سلامتی مفید است.

مادربزرگم آلزایمر دارد. او به تدریج حافظه اش را از دست می دهد. دیروز به دیدنش رفتم. مرا نشناخت، چند بار اسمم را گفتم. ناگهان چیزی یادش آمد و گفت: دوستت دارم او هیچ وقت این را به من نگفته بود. مادربزرگ همیشه به سختی احساساتش را بیان می کند با اینکه عمیقا بچه ها و نوه هایش را دوست دارد. این بیماری شخصیت او را تغییر داده و انگار حالا می تواند مثل یک بچه راحت احساساتش را بروز دهد. شاید واقعا مرا نشناخته، اما حداقل دوستم دارد و همین کافیست..

در پکن خیابان ها منظم هستند و بیشتر مردم از جهت های شمال، جنوب، شرق و غرب برای آدرس دادن استفاده می کند. در پاریس خیابان ها موازی نیستند و بیشتر مثل یک شبکه شعاعی هستند. اما در ونیز بدون گوگل مپ هیچ جا نمی توانید بروید. حتی برخی وقت ها گوگل مپ هم گیج می شود.

مامان ها دم ماهی دوست دارند! این کمی عجیب است. سال ها طول کشید تا فهمیدم این ترفند مادرم برای دادن بهترین بخش ماهی به من بوده. کاش زودتر این را می فهمیدم و ترفند هایی می زدم تا بیشتر مراقبش باشم. برخی چیز ها در همه فرهنگ ها مشترک هستند، عشق مادری در صدر آن ها واقع شده است

شاید دستپخت مادر من زیاد خوب نباشد. شاید غذا های ساده ای را سال ها تکرار کرده باشد. اما من همیشه به او بالاترین نمره را می دهم. غذا های او طعم کودکی مرا می دهد، گرم و آشنا...

مردم فرهنگ های مختلف برای بیان درد جسمی از آوا های متفاوتی استفاده می کنند.

فرهنگ های مختلف برای بیان یک چیز مشترک از عبارات متفاوتی استفاده می کنند.

زبان چینی مثل یک ملودی است، چون نوا های زیادی دارد. همچنین صدا هایی دارد که در زبان های دیگر وجود ندارند که باعث می شود تلفظ کلماتشان سخت باشد.

شاید نسل ما نتواند ازدواج بدون رابطه عاشقانه را تصور کند، اما مادربزرگم، پدربزرگ را در روز ازدواجشان دید و تا آخر عمر با وجود بیماری پدربزرگم در کنار او زندگی کرد. او همه عادات، علایق و معایب پدربزرگم را می دانست. البته در این نوع ازدواج مسائل زیادی وجود دارد، اما قدرت و شجاعت پذیرفتن یک شخص دیگر با همه ویژگی هایش و سازگاری با او تحسین برانگیز است.

خوشبختانه ما امروزه آزادی انتخاب داریم. بسیاری از ما در پی کسی هستیم که از آغار تا پایان بدون هیچ زحمتی درکمان کند و تحمل کمی نسبت به نقص های یکدیگر و مسائل داریم و همیشه می توانیم یک نفر نو را برای ادامه زندگی پیدا کنیم.

تیپ یک چیز کاملا شخصی است اما روند تغییرات مد جالب است. زمستان های پکن معمولا سردتر از پاریس است. کاپشن بلند از دهه 80 محبوب شدند و مردم معمولا زیر شلوارشان زیر شلواری می پوشند تا گرم بمانند. امروزه بسیاری از زنان جوان چینی تیپ اروپایی را ترجیح می دهند. در عوض در اروپا افراد بیشتری را می بینیم که کاپشن بلند می پوشند.

غذا های چینی کاملا پخته می شوند، چه گوشت قرمز باشند، چه ماهی یا سبزیجات.

در سال نوی چینی بزرگترین مهاجرت بشر اتفاق می افتد و ترافیک شدیدی در این کشور ایجاد می شود.

در زبان چینی عبارت 因祸得福 به معنای موقعیت هایی است که اول منفی به نظر می رسند، اما بعد مثبت می شوند.

(در این کمیک، زمین خوردن باعث یک رابطه عاشقانه شده) عبارات چینی زیادی وجود دارد که امکان تغییر از موقعیت فعلی به موقعیت متضاد را نشان می دهد. بیشتر چینی ها با این عبارات آشنا هستند، که دائما به آن ها یادآوری می کند فقط همان لحظه را در نظر نگیرند و همه چیز گذراست. شاید به همین دلیل چینی ها معتدل به نظر می رسند، نه به این خاطر که آن ها احساس ندارند بلکه چون دائما در پی تعادل بین چیزهای متضاد هستند و وقتی در یک موقعیت قرار می گیرند، موقعیت متضاد را هم در نظر می گیرند.

به نظر می رسد فوتبال طرفدارانی دارد که معمولا فوتبال نمی بینند، اما در جام جهانی ناگهان مشتاق و طرفدار می شوند. من طرفدار هیچ باشگاهی نیستم، ولی از بازی های ملی لذت می برم. این افراد جام جهانی را نه به خاطر عشق به فوتبال، بلکه به خاطر جو، روحیه تیم ها و احساس درگیر بودن در یک رویداد جهانی با سایر کشور ها و تشویق دسته جمعی با دوستانشان می بینند.

در سال نوی چینی، به بچه ها پاکت های قرمز حاوی پول می دهند تا ارواج شیطانی را از آن ها دور کنند و برایشان خوش شانسی بیاورند. امروزه فرستادن پاکت های پول برای دوستان و همکاران هم رایج شده است.

در انگلستان عذرخواهی کردن بخش جدایی ناپذیر زندگی روزمره است. طبق تحقیق سال 2016، بریتانیایی ها به طور میانگین

روزی هشت بار می گویند: متاسفم. البته این واژه همیشه به معنی پشیمانی نیست و معانی متفاوتی دارد. متاسفم می تواند نشانه همدردی و اعتمادسازی یا حفظ فاصله و حریم شخصی هم باشد.

نامگذاری بچه اتفاق مهمی برای بیشتر والدین چینی است، هرچند جادادن چندین معنی در یکی دو کاراکتر کار آسانی نیست. معمولا می خواهید نامی انتخاب کنید که زیبا، امیدبخش، منحصر به فرد باشد. و در عین حال مسخره نباشد.

پ

منبع: برترین ها

به "مقایسه تصویری جالب فرهنگ چینی با غربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقایسه تصویری جالب فرهنگ چینی با غربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید