غذاهای محلی پاریس؛ از باگت تا بیف بورگینیون

به گزارش وبلاگ طفره، پاریس را به خاطر موارد بسیاری از جمله زیبایی، زبان، شهرهای خیره کننده، ساحل های بی نظیر و البته برج ایفل می شناسند. در این میان آشپزی پاریسی را از قلم نیاندازید. برای آشنایی با غذاهای محلی پاریس با خبرنگاران همراه باشید.

غذاهای محلی پاریس؛ از باگت تا بیف بورگینیون

برای تجربه یک فرهنگ نو هیچ راهی بهتر از خوردن غذاهای آن کشور نیست، لااقل این روش برای پاریس صدق می کند. در پاریس چه یک کرواسان ساده میل کنید چه یک غذای محلی، تمام غذاهای پاریسی حس خوبی به شما می دهند.

نان باگت

نان باگت تازه یکی از محبوب ترین و بهترین غذاهای فرانسوی است. این نان به خودی خود خوشمزه است و زمانی که با پنیرهای محلی فرانسوی مانند گرویر یا بری خورده می شود طعم بی نظیری دارد. قدمت این نان در فرانسه بسیار است اما تا سال 1920 به آن باگت گفته نمی شد.

کلمه باگت به معنای چوب جادویی است. اگر به پاریس سفر کردید حتما به نانوایی Le Grenier a Pain سر بزنید. این نانوایی برنده جایزه مسابقات بهترین باگت شد.

کرم بروله (Crème brûlée)

کرم بروله یا کرم سوخته یکی از دسرهای موردعلاقه فرانسوی ها است. این دسر از کاستارد غلیظ تهیه می شود و روی آن کارامل سفت می ریزند. کاستارد را به طور سنتی با وانیل (یا هر طعم دیگری) طعم دار می کنند.

این دسر را معمولا در رامیکین (کاسه های سفالی یک نفره) سرو می کنند.

استیک فریت (Steak frites)

استیک فریت یا استیک و سیب زمینی سرخ کرده یک غذای فرانسوی اصیل است که در تمام اروپا محبوبیت دارد. در قدیم از گوشت کفل و امروزه از فیله اسکاچ (گوشت دنده) استفاده می کنند. برای خوردن یک استیک خوشمزه به رستوران Le Relais de lEntrecote بروید.

موله فریت (Moule frites)

با اینکه موله فریت (صدف سیاه و سیب زمینی سرخ کرده) یک غذای بلژیکی محسوب می شود اما موله فرینیره (Moules Marinières) که نام دیگری برای همین غذا است یکی از غذاهای فرانسوی پرطرفدار است که یک نوع فست فود به شمار می رود. این غذا دستور پخت های مختلفی دارد.

کروک موسیو (Croque monsieur)

کروک موسیو نوعی ساندویچ ژامبون (همبرگر) پخته شده و پنیر است. پنیر آب شده را روی ژامبون ریخته و مقدار بسیار زیادی سس بشامل را روی هر دو می ریزند و لای نان قرار می دهند.

اسکارگو (Escaregot)

اسکارگو یا حلزون ممکن است برای گردشگران خارجی عجیب به نظر برسد اما در فرانسه به صورت داغ و همراه با حبه های سیر و کره بسیار محبوب است. اگر برای تجربه طعم این غذا در پی یک رستوران خوب می شد LEscargot Montorgueil گزینه خوبی است.

پروفیترول (Profiterole)

پروفیترول یا نان خامه ای شیرینی های گرد و کوچکی پر از بستنی وانیلی هستند که روی آن ها را با شکلات می پوشانند.

گراتین دوفینوس (Gratin dauphinois)

سیب زمینی نقش مهمی در آشپزی فرانسوی دارد. برای تهیه گراتین دافینوس لایه های نازک سیب زمینی را همراه با شیر یا خامه درون ظرفی آغشته به کره و سیر می پزند. اگر این غذا را به عنوان دسر انتخاب کردید جا برای غذای اصلی بگذارید زیرا این گراتین بسیار سنگین است.

سوفله (soufflé)

کلمه فرانسوی سوفله به معنای دمیده شدن یا وزیدن است که منظور از آن پف بسیار سوفله است. این دسر از سفیده زده شده تخم مرغ تهیه می شود که بعد از اینکه آن را از فر درمی آورند 2 یا 3 برابر پف می کند. به نوع شیرین آن شکر و آرد اضافه می شود (به عنوان غذا با گوشت، ماهی، صدف یا سبزیجات پخته می شود).

صدف چروک (Oyster)

بهترین صدف های چروک را از سواحل اطراف شهر می آورند. شمال غربی منطقه بریتانی (Brittany) و شهر کوچک Riec sur Belon بهترین مکان برای تجربه طعم این صدف ها هستند.

کروسان (Croissant)

کروسان مانند باگت یکی دیگر از نان های قدیمی فرانسه است. برای تهیه کرواسان آرد، خمیر مایه و کره را با هم ترکیب می کنند که استفاده از کره باعث لایه لایه شدن داخل نان می شود. این نان هلالی ترد و خوشمزه را از تمام نانوایی های پاریس می توانید تهیه کنید.

کروسان در کشورهای مختلف نام های متفاوتی دارد. برای مثال در اتریش به نام Kipfel و در آلمان به Gipfeli معروف است.

ریت (Rillettes)

ریت بسیار شبیه به پاته (غذایی که از قرار دادن گوشت، ماهی، میوه و سبزیجات داخل خمیر و پخت آن در فر تهیه می شود) است. برای تهیه ریت از گوشت غاز، اردک، مرغ، پرنده های شکاری، خرگوش، گاها ماهی یا گوشت های غیرحلال استفاده می کنند، بدین صورت که گوشت را حسابی نمک سود کرده و در چربی می پزند. ریت را معمولا با نان یا کلوچه می خورند.

کنل (Quenelle)

کنل (شبیه به دامپلینگ) ترکیبی از ماهی یا گوشت، آرد سوخاری و تخم مرغ است. این ترکیب را به شکل تخم مرغ (بیضی شکل) درمی آوردند و می پزند. معمولا کنل ها را بدون روغن و با آب خیلی کم می پزند. این غذا سبک و در عین حال مغذی است.

ماکارون (macaron)

ماکارون نوعی شیرینی فرانسوی است که از لغت ایتالیایی ماکارونی می آید. مایه اصلی ماکارون مرنگ (ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر) است که به آن شکر قنادی، ساکارز، پودر بادام یا بادام زمینی و رنگ خوراکی اضافه می کنند. ازبهترین شیرینی فروشی های پاریس برای چشیدن طعم ماکارون Pierre Herme و Maison Laduree هستند.

استیک تاتار (Steak tartare)

استیک تاتار غذایی تهیه شده از گوشت خام گاو است که بدون چربی و دارای کیفیت بالا است. گوشت را چرخ می کنند (یا گاهی کاملا تکه تکه می کنند)، سپس با ادویه و سبزیجات طعم دار کرده و سرو می کنند. یکی از بهترین رستوران های پیشنهادی رستوران Le Petit Fer a Cheval است.

راتاتویی (Ratatouille)

راتاتویی غذایی سنتی است که از سبزیجات تهیه می شود. در این غذا انواع سبزیجات مدیترانه ای چون قارچ، بادمجان، و کدو سبز که همه ریشه در شهر نیس دارند استفاده می شود.

پای کیش یا Quiche

پای کیش برخلاف اسمش اصلا شیرین نیست. این پای را با مواد مختلفی (چون گوشت یا سبزیجات) پر می کنند اما نوع رایج آن شامل گوشت، تخم مرغ، و پنیر است. این غذا را در تمام نقاط فرانسه می توانید بیابید.

پن او شکولات (Pain au chocolat)

پن او شکلات که به معنای نان شکلاتی است از خمیر کرواسان تهیه می شود. این شیرینی را به صورت داغ یا گرم در کنار کرواسان سرو می کنند.

سالاد نیسواز (Salad Nicoise)

سالاد نیسواز که ریشه در نیس دارد ترکیبی از کاهو، گوجه، تخم مرغ آب پز، تن ماهی، زیتون، لوبیا سبز و ماهی (موتورماهیان) است.

خورشت بیف بورگینیون (Beef bourguignon)

این خورشت قدیمی ترکیبی از گوشت گاو، سیر، پیاز و قارچ است.

منبع: کجارو / businessinsider

به "غذاهای محلی پاریس؛ از باگت تا بیف بورگینیون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی پاریس؛ از باگت تا بیف بورگینیون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید