کشف کهن ترین حکاکی های شناخته شده انسان نئاندرتال

به گزارش وبلاگ طفره، باستان شناسان اخیرا به این نتیجه رسیدند که صدها خط خطی، نقطه و خطوط موج دار روی دیوار یک غار در مرکز فرانسه، کهن ترین حکاکی های شناخته شده هستند که انسان های نئاندرتال آنها را ایجاد نموده اند.

کشف کهن ترین حکاکی های شناخته شده انسان نئاندرتال

به گزارش العربیه، این نقوش که به فلوتینگ های انگشتی مشهور هستند، روی طولانی ترین و مسطح ترین دیوار غار لاروشه-کوتار در دره لوآر وجود دارند، که گمان می رود بیش از 57000 سال پیش، قبل از رسیدن انسان های مدرن به منطقه، ایجاد شده اند.

این غار را معدن چیان در سال 1846 کشف کردند

کاوش های محدود در سال 1912 استخوان های حیوانات و ابزارهای سنگی نئاندرتال ها را بازیابی کرد. با این حال، حفاری های گسترده بین 1970 تا 2008 شرایط کامل غار را آشکار کرد.

این غار دارای چهار تالار اصلی پیوسته است که تا عمق 33 متری ساحل رودخانه پیشرفت می نماید. بر اساس شواهد، به نظر می رسد که نئاندرتال ها در تالار اول و جلوی ورودی غار زندگی می نموده اند. این همان جایی است که ابزارها و استخوان ها پیدا شده اند.

تجزیه و تحلیل رسوباتی که زمانی ورودی غار را مسدود نموده بودند، نشان داد که غار حداقل 57000 سال پیش از بیرون مهر و موم شده بود. کشف این مورد، در کنار ابزارهایی که پیشتر کشف شده بودند، معلوم می نماید که نقوش موجود در غار را تنها نئاندرتال ها می توانستند ایجاد نمایند، چرا که انسان مدرن یا هومو ساپینز تنها در حدود 42000 سال پیش به منطقه لوآر رسید.

پیشتر نیز شواهدی مبنی بر وجود نئاندرتال ها در منطقه بر اساس حکاکی های جسته گریخته آنها کشف شده بود، که عموما خراش هایی روی استخوان حیوانات بودند که بین 40000 تا 50000 سال قدمت داشتند.

دانشمندان می گویند معنای این علائم ممکن است همواره برای ما، که اعقاب هومو ساپینز هستیم، یک راز باقی بماند، زیرا با وجودی که حدود 2 تا 4 درصد ژن های ما نئاندرتال هستند، اما تکامل ژنتیکی ما به سمت و سویی بوده که ما را از منظر شناختی از آنها بسیار دور نموده است.

منبع: فرارو

به "کشف کهن ترین حکاکی های شناخته شده انسان نئاندرتال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف کهن ترین حکاکی های شناخته شده انسان نئاندرتال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید