طرز تهیه املت سبزیجات با گودا
به گزارش وبلاگ طفره، طرز تهیه این املت سبزیجات با گودا بسیار ساده و طعم آن بسیار عالی است مواد استفاده شده در این املت سرشار از ویتامین و پروتئین است که صبحانه مناسب و کامل برای افراد، به خصوص بچه ها است.
در تهیه این پنیر از پنیر طبیعی گودا استفاده شده که در کنار طعم فوق العاده، منبعی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین های آ و دی ایجاد می کند. پنیر ورقه ای پروسس گودا در اثر حرارت دادن ذوب میشود و با ترکیب شدن با بافت نان و مواد دیگر ساندویچ، طعمی فوق العاده به آن می دهند. از این پنیر می توان در طیف وسیعی از غذاها شامل انواع ساندویچ های گرم و سرد، انواع رولت ها و … استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه املت سبزیجات با گودا
- تخم مرغ یک عدد
- آرد نصف قاشق چایی خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- جعفری یک قاشق سوپ خوری
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین 20 میلی لیتر
- روغن زیتون به مقدار لازم
- پیاز یک عدد کوچک
- سیر یک حبه
- گوجه مینیاتوری 100 گرم
- ریحان تاره به مقدار لازم
- پنیر گودا کاله خرید آنلاین یک ورقه
طرز تهیه املت سبزیجات با گودا
مرحله اول
در ظرفی، تخم مرغ، آرد، مقداری نمک، فلفل سیاه، جعفری و شیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، با استفاده از ملاقه مخلوط تخم مرغ در کف تابه پخش شود، زمانی که از یک طرف سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
مرحله دوم
در تابه ای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر و گوجه فرنگی مینیاتوری را به آن اضافه کنید و یک یا دو دقیقه تفت دهید و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.
روی یک طرف املت، مخلوط گوجه فرنگی را به همراه برگ های ریحان بریزید سپس پنیر پروسس ورقه ای گودا کاله را روی آن قرار دهید و طرف دیگر املت را روی آن تا بزنید.
منبع: کتاب کاله