طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست فودی در خانه
به گزارش وبلاگ طفره، مواد لازم:
سیب زمینی میانه: 4 عدد
سینه مرغ: 1/4 سینه کامل
جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 1/2 پیمانه
آرد سوخاری: 1/2 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پودر پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
پودر سیر1/2 قاشق چای خوری
سیر: 1 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
چوب دارچین: 1 تکه
روغن مخصوص سرخ کردن: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
2. مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه نموده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
3. حرارت را کم نموده، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم گردد، سپس آن را ریش ریش کنید.
4. سیب زمینی ها را بشوئید و آب پز کنید.
5. پس از پختن سیب زمینی ها، آن ها را پوست گرفته و با گوشت کوب یا غذاساز له کنید.
6. سیب زمینی له شده را در کاسه ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
7. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل گردد.
8. به مقدار یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.
9. بقیه مایه را به همین ترتیب آماده نموده و سعی کنید همه کراکت ها هم مقدار باشند.
10. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
11. آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
12. کراکت ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته نموده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
13. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس کراکت ها را در روغن سرخ کنید.
14. پس از اینکه کراکت ها طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج نموده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
منبع: فرارو