غذاهای هواپیمایی اروپا ارگانیک می گردد
به گزارش وبلاگ طفره، شرکت هواپیمایی اروپا بر اساس هدف بلندمدت خودش که دست یابی به رتبه اول شرکت های هواپیمایی امریکای لاتین است، امکانات جدیدی برای مسافران خودش، علی الخصوص مسافران تجاری در نظر گرفته است.
هواپیمایی اروپا به عنوانی بخشی از تعهد خودش در بهبود تجربه پرواز، گام های تازهی در بهبود غذاهای ارائه شده برای مسافران در همه پروازهای روی اقیانوس اطلس برداشته است.
به منظور ایجاد یک معیار تازه در صنعت هواپیمایی، شرکت هواپیمایی اروپا، مسافران خودش را به خوردن غذاهای سالم و پیگیری رژیم غذایی خودشان حتی در هواپیما هم تشویق می نماید. به همین دلیل، فهرست غذایی شرکت هواپیمایی، به صورت کامل تغییر نموده است و غذاهای ارگانیک و سالم در میان سایر غذاها قرارگرفته اند. در قسمت پروازهای کلاس بیزینسی، موضوع کمی پررنگ تر پیگیری شده است و اندازه غذاهای ارگانیک، بعلاوه آشپزی مخصوص برای تهیه غذاها تدارک دیده شده است.
شرکت هواپیمایی اروپا اعلام نموده است:
با توجه به مسائل ناشی از آلرژی مسافران به غذاهای ارائه شده در هواپیما و افزایش روزافزون افراد حساس به بعضی از مواد غذایی، تصمیم گرفته شده است که تهیه غذاها از این به بعد به صورت حرفه ای صورت گیرد. بعلاوه در تهیه غذاها از 14 نوع ماده که بیشترین خطر بروز حساسیت برای افراد در داخل هواپیما را دارد، پرهیز خواهد شد.
هواپیمایی اروپا با سی سال سابقه کاری میخواهد که تبدیل به یکی از برترین شرکت های مسافربری در آمریکای لاتین گردد.
منبع: کجارو / breakingtravelnews.com