چیکن پارمسان رولاتینی

به گزارش وبلاگ طفره، رولاتینی یک غذای ایتالیایی است که اصولا با ورقه های بادمجان تهیه می شود که روی آن آرد گندم و و پنیر ریکوتا می پاشند، رول می کنند و در فر می پزند. اما به جای بادمجان از سینه مرغ، فیله ماهی و گوشت گوساله هم می توان استفاده کرد. ما در اینجا رولاتینی با مرغ را آموزش داده ایم.

چیکن پارمسان رولاتینی
  • زمان پخت: 35 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • یک پیمانه آب مرغ کم نمک
  • یک حبه سیر رنده شده
  • 410 گرم گوجه فرنگی کبابی و له شده
  • 4 تا 5 برگ تازه ریحان
  • نمک و فلفل سیاه
  • 4 عدد استیک مرغ نازک
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
  • 170 گرم پنیر موزارلای رنده شده
  • ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ¼ پیمانه خرده های نان
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • روغن

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه میانه، گوجه فرنگی، سیر، آب مرغ و برگ های ریحان را روی حرارت میانه بپزید و مرتب هم بزنید. حدود 15 دقیقه بعد که غلیظ شد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.

2- به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و روی سطح صاف بچینید. روی آنها پنیر موزارلا و جعفری بریزید. از سمتی که باریک است، استیک مرغ را رول و با خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.

3- پنیر پارمسان و خرده های نان را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را نیز در کاسه دیگری بریزید و به قدری هم بزنید تا پف کند.

4- تابه را با روغن چرب کنید. رول های مرغ را داخل سفیده فرو کنید و سپس در مخلوط خرده های نان بغلتانید. مرغ ها را از قسمت درز داخل تابه بگذارید و روغن روی آنها بریزید. حدود 20 دقیقه آنها را بپزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 355
  • چربی: 14 گرم
  • کلسترول: 105 میلی گرم
  • سدیم: 848 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 15 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 44 گرم
منبع: فوت و فن

به "چیکن پارمسان رولاتینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیکن پارمسان رولاتینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید