چیکن پارمسان رولاتینی
به گزارش وبلاگ طفره، رولاتینی یک غذای ایتالیایی است که اصولا با ورقه های بادمجان تهیه می شود که روی آن آرد گندم و و پنیر ریکوتا می پاشند، رول می کنند و در فر می پزند. اما به جای بادمجان از سینه مرغ، فیله ماهی و گوشت گوساله هم می توان استفاده کرد. ما در اینجا رولاتینی با مرغ را آموزش داده ایم.
- زمان پخت: 35 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- یک پیمانه آب مرغ کم نمک
- یک حبه سیر رنده شده
- 410 گرم گوجه فرنگی کبابی و له شده
- 4 تا 5 برگ تازه ریحان
- نمک و فلفل سیاه
- 4 عدد استیک مرغ نازک
- ¼ پیمانه جعفری خرد شده
- 170 گرم پنیر موزارلای رنده شده
- ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ¼ پیمانه خرده های نان
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- روغن
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه میانه، گوجه فرنگی، سیر، آب مرغ و برگ های ریحان را روی حرارت میانه بپزید و مرتب هم بزنید. حدود 15 دقیقه بعد که غلیظ شد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.
2- به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و روی سطح صاف بچینید. روی آنها پنیر موزارلا و جعفری بریزید. از سمتی که باریک است، استیک مرغ را رول و با خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.
3- پنیر پارمسان و خرده های نان را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را نیز در کاسه دیگری بریزید و به قدری هم بزنید تا پف کند.
4- تابه را با روغن چرب کنید. رول های مرغ را داخل سفیده فرو کنید و سپس در مخلوط خرده های نان بغلتانید. مرغ ها را از قسمت درز داخل تابه بگذارید و روغن روی آنها بریزید. حدود 20 دقیقه آنها را بپزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 355
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 105 میلی گرم
- سدیم: 848 میلی گرم
- کربوهیدرات: 15 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 44 گرم