با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

به گزارش وبلاگ طفره، سس خردل را در انواع برند های مختلف می توانیم پیدا و تهیه کنیم، اما نکته جالب این است که این سس را می توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین ها و مواد مغذی اش را حفظ کنیم.

با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

دانه خردل سفید: 1 ق سوپ خوری

سرکه: 1 ق چای خوری

آب سرد: 1 ق چای خوری

شکر: 1 ق چای خوری

فلفل: به میزان احتیاج

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه 1 قاشق سوپ خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

2. اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

پودر خردل: 2 ق سوپ خوری

خامه: 4 ق سوپ خوری

آبلیمو: 1/4 پیمانه

فلفل سیاه: نصف ق چای خوری

نمک: 1/4 ق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

2. در نهایت خامه را با مواد ترکیب نموده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست گردد.

3. بهتر است سس خردل با خامه را هم زمان با تهیه غذای اصلی تهیه نموده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید