با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید
به گزارش وبلاگ طفره، سس خردل را در انواع برند های مختلف می توانیم پیدا و تهیه کنیم، اما نکته جالب این است که این سس را می توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین ها و مواد مغذی اش را حفظ کنیم.
مواد لازم برای سس خردل با سرکه:
دانه خردل سفید: 1 ق سوپ خوری
سرکه: 1 ق چای خوری
آب سرد: 1 ق چای خوری
شکر: 1 ق چای خوری
فلفل: به میزان احتیاج
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای تهیه 1 قاشق سوپ خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
2. اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
مواد لازم برای سس خردل با خامه:
پودر خردل: 2 ق سوپ خوری
خامه: 4 ق سوپ خوری
آبلیمو: 1/4 پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چای خوری
نمک: 1/4 ق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
2. در نهایت خامه را با مواد ترکیب نموده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست گردد.
3. بهتر است سس خردل با خامه را هم زمان با تهیه غذای اصلی تهیه نموده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب بهره ببرید.
منبع: فرارو