برپایی جشنواره های تخصصی صنایع دستی گامی در جهت ترویج هنر اصیل ایرانی
به گزارش وبلاگ طفره، محسن کاوه، هنرمند و استاد معرق کاری از نقش جشنواره ها و نمایشگاه های تخصصی صنایع دستی در ترویج این هنرها سخن گفت.
محسن کاوه، هنرمند معرق کار در گفت وگو با خبرنگار وبلاگ طفره از لزوم برپایی نمایشگاه ها و جشنواره های تخصصی در رشته های مختلف صنایع دستی، به عنوان بستری برای توسعه و ترویج این هنرهای اصیل سخن گفت و افزود: برپایی جشنواره های صنایع دستی می تواند به کشف استعدادها و پتانسیل ها در زمینه های مختلف صنایع دستی یاری کند.
وی اضافه نمود: در نمایشگاه ها می توان زمینه های مختلف فعالیت و استعداد هنرمندان را تفکیک و به پیشبرد صنعت و هنرشان در همان راستا یاری کرد. استادکاری که در زمینه آموزش پیروز است، هنرمندی که می تواند فراوریات بازاری و کاربردی عرضه کند، هنرمندی که کارهای فاخر و افتخارآفرین برای ایران فراوری می نماید، همه در نمایشگاه ها قابل شناسایی هستند.
کاوه توضیح داد: این شناسایی در نهایت راه را برای تعامل مسئولان و هنرمندان و صنعتگران هموار می نماید. این امر فرصت مضاعفی ایجاد می نماید که مسئولین متولی صنایع دستی بدانند کارگاه ها، چه آثاری و به چه میزانی فراوری می نمایند، و در چه زمینه هایی نیازمند یاری و حمایت هستند. از طرفی به هنرمند هم فرصتی برای عرضه و نمایش داده می گردد و انگیزه و دغدغه می آفریند.
این هنرمند معرق کار از نقش جشنواره های تخصصی برای ایجاد انگیزه به ویژه در جوانان و تشویق آنها به روی آوردن به هنر اصیل سخن گفت و پیشنهاد کرد که برای حضور صنعتگران مطرح و نمایش آثار ویژه آنها از سالن های نمایشگاهی و گالری های فاخرتری استفاده گردد که هنرمند راغب به نمایش کارهای ممتازش باشد.
این استاد معرق اعلام کرد: نمایش آثار ممتاز در گالری های فاخر، و دعوت از گالری دارها، مجموعه دارها، سفیران، هتل داران و اساتید دانشگاه می تواند در فروش و فراوری ارزش اضافه نموده به واسطه صنایع دستی مفید واقع گردد.
منبع: میراث آریا