خواص آب پیاز چیست و نحوه استفاده از آن چگونه است؟
به گزارش وبلاگ طفره، آب پیاز دارای طبع گرم و خشک است و خاصیت مدر، ضد عفونی کننده مجاری ادرار، درمان موخوره، رفع چین و چرک پوست، درمان سوختگی و نیش زنبور، تقویت ریه و کبد از خواص آب پیاز در درمان بیماری ها است و لازم است، همواره از آب پیاز تازه استفاده شود.
مصرف آب پیاز برای مبتلایان به دیابت، روماتیسم، ورم پروستات، خستگی عمومی و خیز اندام ها بسیار مفید است و برای درمان و جلوگیری از بیماری هایی مانند واریس، کمردرد، جوش های قرمز پوستی، مسمومیت، چاقی، ورم مثانه، یبوست، گرفتگی صدا، پرخوری، استفراغ، ورم ساق، سنگ کیسه صفرا و تقویت حافظه موثر است. برای آشنایی با خواص آب پیاز در درمان بیماری ها و نحوه مصرف آن، با وبلاگ طفره همراه شوید.
خواص آب پیاز (نحوه مصرف، طبیعت و خواص درمانی)
آب پیاز دارای طبع گرم و خشک است و خواص درمانی آن بسیار شبیه به خواص پیاز است، اما نکاتی جالب وجود دارد که به طور ویژه به خواص آب پیاز برمی شود. برخی از مهمترین خواص درمانی آب پیار به شرح زیر است:
- استفاده از آب پیاز و مالیدن آن به پوست صورت برای رفع چین و چروک پوست مفید است. همچنین خوردن آب پیاز تازه همراه با آب شاهی به صورت ناشتا، برای زیبایی و شفاف شدن پوست مفید می باشد.
- مالیدن آب پیاز به موها برای درمان موخوره موثر است.
- جهت درمان آب مروارید، آب پیاز را با آب لیموترش تازه مخلوط کنید و برای 7 تا 10 روز بر روی چشم ضماد کنید و یا در داخل چشم بچکانید.
- مقابله با غلظت خون و رقیق کردن خون از دیگر خواص آب پیاز است. همچنین مصرف آب پیاز در پیشگیری از مشکل چسبندگی پلاکت های خون مفید است.
- مصرف آب پیاز برای افراد مبتلا به کلسترول خون و تصلب شرایین مفید است.
- تقویت تارهای صوتی و نرم شدن صدا از خواص آب پیاز مخلوط با کمی عسل است. همچنین استفاده از این مخلوط در طب سنتی برای کاهش مسائل افراد مبتلا به آسم توصیه می شود.
- استفاده از آب جوشانده پیاز قبل از خواب برای رفع مشکل بی خوابی مفید است.
- به منظور دفع انگل معده می توانید یک پیاز را در آب رنده کنید و اجازه دهید یک شب بماند. سپس صبح ناشتا، از آن میل کنید و این عمل را به مدت 6 روز ادامه دهید.
- درمان خارش های پوستی از دیگر خواص آب پیاز است. به این منظور، مقداری آب پیاز را بر پوست مالیده و ماساژ دهید.
- تقویت ریه و تقویت نیروی جنسی نیز از خواص درمانی آب پیاز است.
- جالب است بدانید مخلوط آب پیاز و شیر و یا جوشانده پیاز در شیر جهت تقویت کبد مفید است.
- آب پیاز خاصیت مدر دارد و از این رو برای دفع سموم بدن مانند اوره و اسید اوریک مفید است. علاوه بر این، اثر ضد عفونی کننده مجاری ادرار و کمک به درمان ورم کلیه و حبس البول را دارد.
- آب پیاز خلط آور و دافع بلغم از بدن می باشد.
- آب پیاز خواص ضد التهابی دارد و می تواند آثار سوختگی پوست را رفع کند. همچنین استفاده از آن برای التیام محل نیش زنبور مفید است.
- خوردن دو قاشق غذاخوری از آن، استفراغ را متوقف و احساس تهوع را کاهش می دهد.
- استفاده از آب پیاز برای موها، باعث تحریک پیاز مو می شود و رشد مو را تسریع می کند. به این منظور، موهای خود را مرتبا به طور روزانه با آب پیاز ماساژ دهید و پیش از شستشوی موها با شامپو بگذارید مدتی روی پوست سرتان بماند.
- در طب سنتی از مخلوط آب پیاز، عسل و نمک و ضماد کردن آن بر پوست، برای درمان بیماری برص (بیماری که لکه های سفید روی پوست بدن ایجاد می کند)، استفاده می شود.
- نوشیدن آب پیاز همراه با عسل جهت رشد قد و اندام موثر است.
- چکاندن چند قطره آب پیاز در داخل گوش، به تقویت شنوایی و جلوگیری از وزوز گوش کمک می کند.
- آب پیاز به علت داشتن مواد ضدعفونی کننده گوشودار و اسیدهای مفید چون اسید سیتریک می تواند به بهترین وجه جوش های معمولی و سرسیاه صورت و نواحی بینی را ضدعفونی و سریع درمان کند.
بیشتر بخوانید:
خواص پیاز و کاربردهای درمانی بی نظیر آن
جلوگیری از ریزش موی سر + تقویت موی سر با پیاز
آشنایی با خواص پیاز و پیاز درمانی
درمان گوش درد با پیاز
نکاتی درباره نحوه مصرف آب پیاز
همانطور که در بخش خواص آب پیاز ذکر شد، استفاده از آب پیاز در درمان بیماری ها به طور خاص چندان معمول نیست و معمولا آب پیاز را با آب سبزی های دیگر، یا با موادی مانند شیر و عسل جهت تقویت اثرات درمانی آن ترکیب می کنند. همچنین لازم به ذکر است برای کسب نتیجه از اثرات درمانی آن، حتما باید آب پیاز را به صورت تازه تهیه کنید و از مصرف آب پیاز مانده حتی برای چند ساعت خودداری کنید.
منبع: کتاب خواص آب میوه ها و فرهنگ شربت ها
منبع: setare.com