طرز تهیه کیک لبو شکلاتی با رنگ خاص و طعمی متفاوت
به گزارش وبلاگ طفره، شاید فکرش را هم نمی کردید که با لبو بتوانید کیک تهیه کنید اما امروز ما اینجاییم تا طرز تهیه کیک لبو شکلاتی را به شما آموزش دهیم. چه خوب که با آمدن نوبرانه های هر فصل در پی رسپی ها و دستورالعمل هایی باشیم که با آن ها بتوانیم خوراکی های خوشمزه و متفاوت درست کنیم و گردش هر فصل را با شیوه ها و تجربه های جدیدی به خانه هایمان بیاوریم. کیک لبو شکلاتی با رنگ خاص و طعم متفاوتش یکی از همین دستورالعمل هاست که در فصل زمستان می تواند یک تجربه شیرین و خوشمزه را برایتان به ارمغان آورد.
علاوه بر خوشمزگی و عطر بی نظیر، کیک لبو رنگی مجذوب کننده دارد که به عنوان کیک تولد با خامه سفید و شکلاتی هم می تواند در نظر گرفته گردد. طرز تهیه کیک لبو شکلاتی بسیار راحت بوده و شما بسته به ذائفه تان می توانید شکلات را از آن حذف کنید و به جای آن از عصاره وانیل و مغزهای مختلفی مثل گردو بهره ببرید؛ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک لبو شکلاتی
- چغندر بزرگ (پخته و خرد شده) یک عدد
- آرد ساده 200 گرم
- پودر کاکائو 100 گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- قند کاستوره طلایی 250 گرم
- تخم مرغ سه عدد
- عصاره وانیل دو قاشق چای خوری
- روغن آفتابگردان 200 میلی لیتر
- شکلات تلخ 100 گرم
- خامه قنادی کاله خرید آنلاین به مقداری دلخواه
طرز تهیه کیک لبو شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه دسر کیک لبو شکلاتی ابتدا باید چغندر را همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. حدود دو تا سه ساعت معمولا برای پخت چغندر ضروری است.
مرحله دوم
فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بعد از این که لبو پخت، آن را آبکش نموده و صبر کنید تا کمی خنک گردد. سپس به یاری یک رنده ریز آن را داخل یک کاسه کوچک رنده کنید. کم کم آرد، بیکینگ پودر، عصاره وانیل، پودر قند و تخم مرغ ها را به لبوی رنده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد را در یک جهت هم بزنید تا خمیر به آرامی شکل بگیرد. تا زمانی که خمیر شکل بگیرد ممکن است لازم باشد یکی دو بار دیواره های ظرف را با لیسک خراش دهید. مواد را آرام هم بزنید و اصلا در مخلوط کردن مواد عجله نکنید چون در این شرایط ممکن است گلوله هایی از آرد داخل خمیر بمانند.
مرحله سوم
در این مرحله روغن را اضافه کنید و به یاری لیسک آن را داخل مواد مخلوط کنید. سپس شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب نموده و به مواد اضافه نموده و مخلوط کنید. مایه کیک آماده رفتن داخل فر است. آن را درون قالب فر بریزید و قالب را داخل فر قرار دهید. بعد از نیم ساعت تا چهل دقیقه کیک لبوی شکلاتی آماده است. برای این که از پخت لبو مطمئن باشید، یک چنگال داخل کیک فرو کنید، اگر مایه کیک به چنگال نچسبید، یعنی کیک لبوی شکلاتی آماده است. کیک را از قالب بیرون آورده و روی آن را با خامه قنادی تزئین کنید. شما می توانید این کیک را در کنار یک فنجان قهوه اسپرسو یا هر نوشیدنی گرم دیگری که می خواهید نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه کیک لبوی شکلاتی
- این کیک خوشمزه را می توانید در فصل زمستان به عنوان کیک تولد با خامه شکلاتی هم سرو کنید. می توانید آن را به صورت لایه ای برش داده و لابه لای آن را با خامه شکلاتی پر کنید.
- هنگام هم زدن مواد آن ها را به طور یکدست و در یک جهت هم بزنید تا گلوله های آردی داخل خمیر باقی نماند.