طرز تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ طفره، سس ها بخش خیلی مهم و تاثیر گذاری در مزه غذاها هستن و میشه خیلی از غذاهای ساده رو با یه سس خوش طعم خیلی لذیذ و اشتها برانگیز کرد در این مطلب هم میخوام بهتون یه سس گوجه فرنگی با عطر ریحون رو بهتون یاد بدم که برای نوش جون کردن با انواع پاستا و گوشت و مرغ عاااالیه …

طرز تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان

  • 3 عدد گوجه فرنگی
  • 1/3 پیمانه پیاز خورد شده
  • 2 حبه سیر
  • 1/8 پیمانه ریحان تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان

ابتدا باید پوست گوجه هارو بکنیم برای راحت تر پوست کندن گوجه ها کافیه که ته اونها رو مثل تصویر با چاقو خط بندازیم.

بعد گوجه هارو برای 1 الی 2 دقیقه داخل آب در حال جوشیدن بذاریم.

کم کم میبینیم که پوست گوجه داره ور میاد و ترک میخوره.

حالا گوجه ها رو داخل آب یخ میندازیم تا فوری سرد بشن.

وقتی به حدی سرد شدن که تونستیم تو دستمون بگیریمشون خیلی راحت میتونیم پوستشون بکنیم.

حالا گوجه هارو داخل مخلوط کن میریزیم و پوره میکنیم.

بعد داخل یه ماهیتابه پیاز رو با روغن زیتون تفت میدیم تا سبک بشه و بعد سیری که خیلی ریز خورد یا رنده کردیم رو هم اضافه میکینم و باز حدود یک دقیقه تفتشون میدیم تا بوی سیر بلند بشه.

حالا پوره گوجه رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم.

نمک، فلفل و ریخون خورد شده رو هم اضافه کنین و هم بزنین و بذارین مخلول بجوش بیاد.

حالا در قابلمه رو بذارین تا سس بجوشه و قوام بیاد و به غلظت مناسب برسه.

دیگه سس خوشمزه ما حاضره تا با هر چیزی که دوست داریم نوش جونش کنیم …

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به "طرز تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس گوجه فرنگی و ریحان مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید